Tervetuloa Viinihullun päiväkirjaan!

Blogissani pyrin kirjoittamaan mahdollisimman seikkaperäisesti ja monipuolisesti arvioita maistamistani viineistä, joita yritän haeskella niin Alkon vakiovalikoiman edullisemmista klassikoista kuin tosiharrastajien arvostamista kulttiviineistä, sekä kaikkea siltä väliltä. Lisäksi pyrin kirjoittamaan vasta-alkavia viiniharrastelijoita mahdollisesti kiinnostavia tietoiskuja aina aiheesta innostuessani.

Maultani olen melko kaikkiruokainen viinien suhteen, mutta arvosteluistani paistanee läpi kuinka mieltymykseni nojaavat enemmän vanhan maailman hillitympiin, elegantimpiin ja monesti myös hieman hinnakkaampiin punaviineihin kuin uuden maailman massiivisiin ja kosiskeleviin hedelmäpommeihin. Otathan siis tämän huomioon jos itse satut olemaan helppojen ja edullisten chileläispunkkujen ystävä!

Kaikki viinien kuvat ©Alko, ellei toisin mainittu.

29.11.2021 mennessä blogissa on arvosteltu 1454 viiniä, 280 olutta, 13 siideriä, 4 marjaviiniä, 2 meadia, 2 sakea ja 3 kirjaa.


13.9.12

Väliaikatiedote #7

Eilinen Mikä viini? -tapahtuma on tältä vuodelta omalta osaltani ohitse; siellä tulikin törmättyä mielenkiintoisten viinien lisäksi moniin vanhoihin tuttuihin sekä muihinkin viininystäviin, mukaanlukien bloggaajakollegani Jokkeri ja pullot -blogista (terve vaan, Jouni!)

Vaikka tapahtuman kattaus oli hyvin vähän muuttunut viime vuosista, jäi tästä reissusta omaan käteen selvästi aikaisempia vuosia enemmän – nimittäin tänä vuonna oli ensimmäistä kertaa ihan omat muistiinpanovälineet mukanani. Rupeankin tässä lähipäivinä oikolukemaan merkintöjäni ja päivittelemään niitä tänne, kunhan sellaiselle operaatiolle vain löytyy kalenterista sopivia välejä vapaa-aikaa. Erilaisia viinejä tuli kuitenkin testattua melkoinen määrä, joten ihan hetkessä tästä tehtävästä en tule suoriutumaan!

Lisäksi viinivarastoni rajat ovat vihdoinkin tulleet täyteen. Pitäisi tässä pikku hiljaa opetella ostamaan pulloja hieman lähemmäs sitä tahtia mitä niitä kuluttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti