Tervetuloa Viinihullun päiväkirjaan!

Blogissani pyrin kirjoittamaan mahdollisimman seikkaperäisesti ja monipuolisesti arvioita maistamistani viineistä, joita yritän haeskella niin Alkon vakiovalikoiman edullisemmista klassikoista kuin tosiharrastajien arvostamista kulttiviineistä, sekä kaikkea siltä väliltä. Lisäksi pyrin kirjoittamaan vasta-alkavia viiniharrastelijoita mahdollisesti kiinnostavia tietoiskuja aina aiheesta innostuessani.

Maultani olen melko kaikkiruokainen viinien suhteen, mutta arvosteluistani paistanee läpi kuinka mieltymykseni nojaavat enemmän vanhan maailman hillitympiin, elegantimpiin ja monesti myös hieman hinnakkaampiin punaviineihin kuin uuden maailman massiivisiin ja kosiskeleviin hedelmäpommeihin. Otathan siis tämän huomioon jos itse satut olemaan helppojen ja edullisten chileläispunkkujen ystävä!

Kaikki viinien kuvat ©Alko, ellei toisin mainittu.

29.11.2021 mennessä blogissa on arvosteltu 1454 viiniä, 280 olutta, 13 siideriä, 4 marjaviiniä, 2 meadia, 2 sakea ja 3 kirjaa.


27.5.13

Väliaikatiedote #13: taas niitä virstanpylväitä.

Tuossa hetki sitten tuli päivitettyä blogini 700. viiniarvostelu. Ei yhtä mukavan pyöreä luku kuin esimerkiksi 100, 500 tai 1000, mutta sataset silti paukkuvat!

Näihin samoihin aikoihin myös blogini kolmannen tahon kävijälaskuri rikkoi 100 000. kävijän rajan, joten nyt lienee turvallista sanoa blogissani ihan oikesti käyneen 100 000 kävijää! (Tästä on nimittäin ollut hieman epäilyksiä itselläni aikaisemmin Turkin ja Venäjän noustua yhtäkkiä suhteettoman suosituiksi yleisölähteiksi blogissani; lisäksi sähköpostiini on ruvennut samaan aikaan satamaan valtavasti ilmoituksia kommenttispammeista blogissani – onneksi Bloggerin oma spämmäyksenesto ei päästä noita kommentteja juuri koskaan julkaistavaksi asti! Jostain syystä tuo 3. osapuolen kävijälaskuri ei näytä reagoivan näihin spämmysbotteihin, vaan ainoastaan varsinaisiin kävijöihin. Tästä syystä luotan enemmän sen antamaan n. 100 000 kävijän lukuun enemmän kuin bloggerin 140 000 kävijän lukuun.)

Lisäksi minulla on tänään syntymäpäivät. Samoin toisella kissoistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti