tag:blogger.com,1999:blog-158302886247760787.post8135695610136897288..comments2024-03-18T09:04:04.283+02:00Comments on Viinihullun päiväkirja: Ca' de Medici Piazza San ProsperoOttohttp://www.blogger.com/profile/08410132544589500796noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-158302886247760787.post-56992389229582725562013-10-27T00:41:47.350+03:002013-10-27T00:41:47.350+03:00Suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos kokemukse...Suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos kokemukset Lambruscoista rajoittuvat niihin makeisiin! Tämä on nimittäin kaikkea muuta.<br /><br />Lienee varmasti parhaimmillaan, jos haluaa repäistä ja kokeilla jotain kuplivaa italialaistyyppisen ruoan kanssa. :)Ottohttps://www.blogger.com/profile/08410132544589500796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-158302886247760787.post-21984570463119569582013-10-26T21:31:00.332+03:002013-10-26T21:31:00.332+03:00Hmm mielenkiintoista, kiitos hyvästä arviosta! Ole...Hmm mielenkiintoista, kiitos hyvästä arviosta! Olen itsekin ollut lievän ennakoluuloinen lambruscoja kohtaan, mutta arviosi pohjalta tätä houkuttaisi ihan kokeilla. ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-158302886247760787.post-76903133510134550112013-10-22T13:08:11.468+03:002013-10-22T13:08:11.468+03:00Hoho, punkin pitäisi toimia useammin opetusvälinee...Hoho, punkin pitäisi toimia useammin opetusvälineenä. :D<br /><br />Mutta juu, lähinnä vastaani on tullut muutamia makeita ja puolikuivia Lambruscoja, tämä oli ehdottomasti sieltä kuivimmasta päästä, ellei jopa kuivin, sekä varsin mainion oloista kamaa - kevyet tanniinit, hento jäännössokerin makeus ja puolukkainen kirpeys pelasivat suorastaan hämmentävän hyvin yhteen. Eniten kyllä kiehtoi miten tuo viini heijasi kypsänmakean marjaisuuden ja todella maamaisen rustiikkisuuden välillä täysin saumattomasti, mutta harvoin yhtäaikaa! Eikä Lambruscon (niin tämän kuin yleisen) hintatason suhteen ole naputtamista.<br /><br />Mutta yleisen mielipiteen mukaan vaikea mennä kutsumaan viiniä "helpoksi pudottelukamaksi" oman makumieltymysten ulkopuolella. :DOttohttps://www.blogger.com/profile/08410132544589500796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-158302886247760787.post-2975227063984224072013-10-22T12:25:13.253+03:002013-10-22T12:25:13.253+03:00Joo, näin mielestäni. Olen itse tilaillut kuivia l...Joo, näin mielestäni. Olen itse tilaillut kuivia lambruscoja muutamaan otteeseen ja pidän niistä valtavasti. Helppoa pudottelukamaa (oma suu kun vain innostuu aina kun tanniinit ja hiilihapot kohtaavat samassa viinissä), erinomaisen monikäyttöistä ruuan suhteen ja halpaa. Kaikki pullot ovat olleet hintahaarukassa 4-10€. <br /><br />Sinänsä nämä valkoiset ja makeat versiot on lähinnä suunnattu vientiin (UK ja USA etunenässä), eivätkä siksi anna kovinkaan hyvää kuvaa siitä, mitä perinteisen lambruscon tulisi olla. Jenkeissä lambruscoa usein verrataankin white zinfandeliin. Lambruscolle langennutta kulttuurista roolia monissa maissa voisi verrata meikäläisittäin helmeilevään omenaviiniin. Kuten tässä :)<br />http://www.youtube.com/watch?v=4-ht3nhUXukAavehttps://www.blogger.com/profile/13777009531569450391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-158302886247760787.post-29429741328158319022013-10-22T11:59:37.107+03:002013-10-22T11:59:37.107+03:00Niin taitaa olla, pikainen etsintä ei tuottanut oi...Niin taitaa olla, pikainen etsintä ei tuottanut oikein tulosta vastakkaisille näkemyksille. Mietin vain kun Lambruscosta löytyy sen verran paljon sekä mutaatioita että eri alalajeja, olisi jotkut vaaleita (cf. Pinot Blanc / Gris), mutta oletettavasti kaikki valkoiset Lambruscot taitavatkin olla ihan blanc de noirs. Kiitos taas tarkasta toiminnasta, korjataan!Ottohttps://www.blogger.com/profile/08410132544589500796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-158302886247760787.post-6600243927325462602013-10-22T11:45:02.167+03:002013-10-22T11:45:02.167+03:00Käsittääkseni kaikki lambrusco biancotkin valmiste...Käsittääkseni kaikki lambrusco biancotkin valmistetaan kyllä punaisista rypäleistä.Aavehttps://www.blogger.com/profile/13777009531569450391noreply@blogger.com